Adopt Adapt Improve

Persbericht primeur Varend Tafelen 2015 een groot succes

Persbericht primeur Varend Tafelen 2015 een groot succes

oktober 31, 2015
|
0 Reacties
|

De wintertijd is ingegaan, de herfst dient zich aan. Een mooi tijd om in de natuur te toefen. Afgelopen zomer op zaterdag 6 juni 2015 organiseerde de Ronde Tafel 91 Voorschoten – Leidschendam (RT91) voor de eerste keer het culinair evenement www.varendtafelen.nl voor een goed doel. De deelnemers aan het event verplaatsten zich via boten over de Vliet naar vier restaurants: De Knip, Allemansgeest, De Oude Melkhandel en Bij Erik. Alle 4 de locaties hadden culinaire hoogstandjes gemaakt met bijpassende wijnen. Het was een zonovergoten dag wat zeker heeft bijgedragen aan het tafelen en genieten van goede gesprekken, lekker eten en de omgeving. Na de 4 gerechten was er een afsluitende borrel bij restaurant Allemansgeest.

“Het Lustrum jaar was het perfecte moment om een nieuw evenement van de Ronde Tafel 91 te introduceren. De 5 koppige commissie is erin geslaagd een nieuw en spectaculair evenement neer te zetten genaamd Varend Tafelen. Een mooie koppeling tussen Voorschoten, Leidschendam, de vliet en de beste restaurants in de omgeving. Een perfecte combinatie voor puur genot en gezelligheid. De reacties van de deelnemers waren veelbelovend, de vele toezeggingen voor de volgende editie zeggen voldoende! We hebben een mooi bedrag opgehaald van €2500 voor de kinderboerderij in Voorschoten, hiermee dragen we ons steentje bij om het hertenkamp op te knappen.”

Aldus Ralph Berk, voorzitter RT91 2014-2015.

“Wat zijn we op de Kinderboerderij Voorschoten blij met dat mooie bedrag van € 2.500,00 van de Ronde Tafel 91! Een geweldige bijdrage om het hertenkamp op te kunnen knappen.
En we zijn niet alleen blij met dat prachtige bedrag, maar ook voor de belangstelling die daaruit blijkt voor de Kinderboerderij Voorschoten en het werk en de educatie die daar verricht worden. Heel, heel veel dank voor de inzet van zo vele mensen om dit project te laten slagen!”

Namens alle medewerkers van de Kinderboerderij Voorschoten, Sandy Seyn

Inmiddels heeft de Ronde Tafel een lange traditie van benefiet evenementen ten bate van de lokale gemeenschap. Zo zijn in de afgelopen jaren de Bibliotheek Voorschoten, Bouwdorp Voorschoten, Stichting Jansland, Stichting Mauritsgroep en kasteel Duivenvoorde financieel ondersteun