VR 14 JUNI 2024 19:30 UUR


HET KRUISPUNT, VOORSCHOTEN

tickets

Wees er snel bij want er zijn maar een beperkt aantal tickets beschikbaar!

Een ticket kost €85, voor een heerlijke avond dansen voor het goede doel, met gratis drank en hapjes. Koop je liever je kaarten op factuur? Dat kan met onze speciale VIP kaarten.

Kun je niet op 14 juni? De Mauritsgroep is blij met elke donatie, groot of klein. Via de ticketpagina kun je een donatie geven.

Naast de normale kaartverkoop kun je ook sponsor worden! Mail ons voor de mogelijkheden!

goede doel

De Mauritsgroep in Voorschoten biedt scouting voor kinderen met een lichamelijke beperking. Met extra begeleiding: gewoon waar mogelijk, speciaal waar nodig. Goed Voor Elkaar zorgt er voor dat de kinderen ook dit jaar op Zomerkamp kunnen.

Programma

Met je vrienden dansen voor de Mauritsgroep en onbeperkt drank en hapjes: wie wil dat nou niet?!

Onze DJ verzorgt een heerlijke avond met daar bovenop live onze Nederlands volkszanger Bart Keizers!

Houd de zondag maar vrij, want het wordt -net als de vorige editie - een feest om niet te missen!

VIP kaarten

Het Kruispunt is één van de markantste plekken in het centrum van Voorschoten

Locatie: Het Kruispunt, Schoolstraat 2 in Voorschoten

Datum & Tijd: Vrijdag 14 juni 2024 om 19:30 uur

Veel dank aan onze sponsoren

Mede door onze sponsoren kunnen wij jullie een mooie avond brengen en kinderen met lichamelijke beperking naar Zomerkamp helpen! 

Interesse om te sponsoren? Neem graag contact op met contactrt91@gmail.com.

Koop nu je tickets voor de Goed Voor Elkaar Show 2024

Let op, je kunt max 10 kaarten per keer bestellen.

Voorwaarden

Frequently Asked Questions

Zeker, 85 euro is een behoorlijk bedrag. Tegelijkertijd is alle drank inclusief, is er fantastische muziek en nog veel meer. Bedenk dat de volledige opbrengst van de ticketverkoop en de extra bijdragen op de avond zelf naar het goede doel (de Mauritsgroep) gaan.

Met beide tickets heb je een fantastische en volledige avond. Met een VIP ticket krijg je bij binnenkomst een verrassing en is er de mogelijkheid om een factuur te ontvangen van je ticket(s). Update 19/5: het is nu ook mogelijk om factuur te ontvangen bij regular tickets.

Alleen VIP tickets kunnen gefactureerd worden. Voer bij je aankoop van je VIP ticket(s) de benodigde bedrijfsgegevens in bij de extra vragen. Je kunt hiermee zelf de factuur aanmaken. Volg de instructies in de bevestigingsmail.

Nee, er is geen dresscode. 

Ja, dat kan. Maar ons advies, voor de beste ervaring, is om uiterlijk een half uur na aanvang te arriveren.

Je krijgt je geld (minus 1,79 euro en transactiekosten) terug als het event wordt geannuleerd. Zie ook de voorwaarden. Als je zelf toch (onverwacht) niet kunt, dan kunnen de tickets niet geannuleerd worden. Wellicht kun je iemand anders blij maken met je ticket(s)!

De Ronde Tafel is een serviceclub voor mannen tussen 25 en 40 jaar. RT91 is opgericht in 1964 en bestaat op het ogenblik uit zo’n 15 actieve Tafelaars. Vriendschap en service verbindt ons. RT91 komt twee keer per maand samen voor leuke activiteiten. Meer weten? Neem contact op via contactrt91@gmail.com.