Binnen 1 week zijn wij uitverkocht en hebben wij 300 proefboxen verkocht om de lokale horeca te steunen. Dankjewel!

Ook al kan Varend Tafelen nog niet doorgaan vanwege corona maatregelen, steekt Ronde Tafel 91 Voorschoten (RT91) de horeca een hart onder de riem. Hoog tijd om de restaurants in Voorschoten te steunen met de laatste loodjes voordat ze weer open mogen gaan.

RT91 werkt samen met 7 toonaangevende restaurants in Voorschoten en heeft met de chefs een unieke 7 gangen proefbox samengesteld. 

Trakteer jezelf en je partner, je ouders en vrienden op deze unieke 7 gangen reis door culinair Voorschoten en steun hiermee de lokale horeca. Zij hebben het nu echt nodig!

Kom jij zaterdag 27 maart 2021 aan tafel met RT91? We nodigen je uit in het comfort en veiligheid van je eigen huis om op hoogstand te genieten!

Restaurants

In een keer proef je de culinaire hoogstandjes van de volgende horeca gelegenheden: Proeflokaal Mimi, De Knip, Waterfront, Nayolie, Va Bene, Hof van Duivenvoorde & Het Wapen van Voorschoten.

Met deze unieke proeverij geniet jij culinair van 7 parels aan de Vliet.

proefbox

De proefbox is gegarandeerd een unieke ervaring want je proeft op 1 avond de culinaire hoogtepunten van 7 restaurants. Deze proefbox is voor 1 persoon en kost Eur 75.

De 7 gerechtjes vormen tezamen een volledige maaltijd voor 1 volwassen persoon. Voor een gezellige avond met zijn tweeën heb je 2 proefboxen nodig.

Praktisch

De leden van RT91 (Tafelaars) zullen persoonlijk de proefboxen bij jou thuis bezorgen in Voorschoten. Woon je buiten Voorschoten, dan vragen wij dat je het bij het uitlever punt ophaalt, of een afspraak maakt met de Tafelaar.
Vergeet niet: de volledige opbrengst vloeit direct terug naar de horeca, want zij hebben het nu nodig!

DE 7 SMAKEN VAN VOORSCHOTEN​

Om een unieke ervaring te bieden om thuis fijn te kunnen tafelen krijg je een unieke proeverij van deze 7 restaurants

Proeflokaal Mimi

Hét nieuwe food en lifestyle restaurant. Mimi is vernieuwend en een tikkeltje eigenwijs en dat direct naast de Valk Versmarkt.

De Knip

Dit restaurant kent een eeuwenlange historie in de horeca van veerpontcafé, familie-uitspanning tot het haute-cuisine met een Bib Gourmand onderscheiding tot restaurant van vandaag, sinds 1881.

Waterfront

Waterfront ligt op een schitterende locatie in Vlietland waar de relaxte sfeer van een strandtent wordt gecombineerd met de luxe en comfort van een restaurant.

Nayolie

Chef Kelvin Lin maakt gebruik van aziatische invloeden in zijn keuken en gerechten. Zoals Voorschotenaren weten staat een gerecht of een avond bij Kelvin garant voor culinaire reis en prikkeling van zintuigen.

Va Bene

Amore per la cucina siciliana. De familie Tumbiolo heeft vanuit Sicilië de beste recepten mee naar Voorschoten genomen. Gevoed door Siciliaanse aarde, eten, zon, zee, kleur en muziek; wat wil je nog meer? Va Bene?

Hof van Duivenvoorde

Op het landgoed van Duivenvoorde biedt de gerenoveerde Leidse Tuin de gelegenheid om even te ontsnappen aan de drukte van de Randstad. Geniet van de verse streekproducten.

Het Wapen van Voorschoten

Een sfeervol Grand Café en restaurant aan een van de mooiste laantjes in Nederland. Een waar begrip in Voorschoten en erbuiten.

7 redenen om 7 restaurants in Voorschoten te steunen

Tafel met je hart en steun de Voorschotense Horeca

Wanneer je nu deze proeverij bestelt kun je straks – wanneer we weer mogen – genieten van onze mooie horeca. Zij hebben je steun hard nodig!

De proefbox is voor 1 persoon en kost Eur 75. Voor een gezellige avond met zijn tweeën heb je 2 proefboxen nodig.

Na ontvangst van je aanvraag sturen wij een Tikkie naar de contactpersoon.

Let op de bevestiging kan in je spam folder terecht komen.

De betaling moet uiterlijk 24 maart 23:59 bij RT91 binnen zijn

Beperkte oplage, slechts 300 stuks beschikbaar, dus bestel snel!

 

Binnen 1 week zijn wij uitverkocht! Dank Voorschotenaren voor jullie overweldigende interesse om onze horeca te steunen!

 

Wachtlijst

Mocht je nog echt interesse hebben, maak dit dan kenbaar via onderstaande formulier. Wij kunnen echter niks beloven. Wanneer er ruimte is nemen wij contact op gebasseerd op wie het eerst komt het eerst maalt.