DINER

Heerlijk op het water dineren op de mooiste plekjes langs onze Parel aan de Vliet. We hebben voor u weer een aantal heerlijke cateraars bereid gevonden om een mooi gerechtje te serveren. Sommige bezoekt u op hun eigen locatie, anderen hebben we op mooie plekjes neergezet waar u van hun creatie kunt genieten.

De volledige opbrengst van de ticketverkoop en de extra bijdragen op de avond zelf, gaan naar Winterkolder, dé wintersportstichting voor kinderen met een fysieke beperking.

tickets

Varend Tafelen is gegarandeerd een unieke ervaring. Velen die eerder mee hebben gevaren zullen dat bevestigen. U kunt dit jaar meevaren vanaf Eur 100 per persoon. U vaart dan met uw eigen boot of met een bevriend iemand mee. U kunt natuurlijk ook zelf een boot huren.

Op de ticketpagina kunt u aangeven of u zelf vaart of voor een kleine meerprijs een plekje op een van de grote boten wilt reserveren (gemeenschappelijke boot).

Kun je niet op 3 juni? Je kunt ook doneren op de ticketpagina.

Goede doel

Winterkolder is bedoeld voor jongeren met kanker, waarbij soms zelfs een arm- of been is afgezet of die door de ziekte een verlamming aan arm of been hebben opgelopen. De Stichting Kinderoncologische Vakantiekampen organiseert sinds 1985 vakantiekampen en een familiedag voor kinderen met kanker. Tijdens deze activiteiten is bekwaam medische begeleiding aanwezig. Binnen het Prinses Máxima Centrum krijgen alle kinderen met kanker een uitnodiging voor deze activiteiten. Het uitgangspunt is dat alle kinderen die mee zouden willen, ook mee moeten kunnen.

Locatie: Warmenhoven Jachtwerf,
Kniplaan 12-14, Voorschoten.

Datum: Zaterdag 3 juni,
registratie 15:00 – 16:30 uur.

Veel dank aan onze sponsoren

Mede door onze sponsoren kunnen wij jullie een mooie avond brengen en Winterkolder helpen! 

Waarom wil jij meedoen?

UITVERKOCHT!

Heeft u geen eigen boot en wilt u toch met uw eigen gezelschap op een eigen boot genieten? U kunt bij o.a. de volgende bootverhuren terecht:

Uiteraard kunt u ook kiezen voor een zitplaats voor een door de organisatie geregelde gemeenschappelijke boot.

Frequently Asked Questions

Vanuit de organisatie zijn een aantal boten gereserveerd waarvoor een zitplaats geboekt kan worden tegen een kleine meerprijs. Indien u geen eigen, geleende of gehuurde boot meeneemt, dan kunt u het beste de ticket inclusief gemeenschappelijke boot kiezen.

Met beide tickets heb je een fantastische en volledige avond. Met een VIP ticket krijg je bij binnenkomst een verrassing en is er de mogelijkheid om een factuur te ontvangen van je ticket(s).

De startlocatie is Warmenhoven Jachtwerf, Kniplaan 12-14 in Voorschoten. Vervolgens zullen we al varend in de omgeving van Voorschoten en Leiden-Zuid een aantal eetgelegenheden aandoen. Laat u verrassen of kijk alvast op de site welke horeca mee doet. We eindigen weer bij de Warmenhoven Jachtwerf.

De registratie is tussen 15:00 uur en 16:30 uur. Wees op tijd! Daarna kunnen we geen plek meer garanderen. 

We verwachten dat u tussen 21:30 uur en 22:00 uur weer aan land gaat.

Alleen VIP tickets kunnen gefactureerd worden. Voer bij je aankoop van je VIP ticket(s) de benodigde bedrijfsgegevens in bij de extra vragen. Je kunt hiermee zelf de factuur aanmaken. Volg de instructies in de bevestigingsmail.

Je krijgt je geld terug (minus 1,79 euro en transactiekosten) als het event wordt geannuleerd. Zie ook de voorwaarden. Als je zelf toch (onverwacht) niet kunt, dan kunnen de tickets niet geannuleerd worden. Wellicht kun je iemand anders blij maken met je ticket(s)!

Nee, er is geen dresscode. Let wel op dat het ’s avonds frisser kan worden op het water.

De Ronde Tafel is een serviceclub voor mannen tussen 25 en 40 jaar. RT91 is opgericht in 1964 en bestaat op het ogenblik uit zo’n 15 actieve Tafelaars. Vriendschap en service verbindt ons. RT91 komt twee keer per maand samen voor leuke activiteiten. Meer weten? Neem contact op via contact@rt91.nl

Voorwaarden