dgves-logo-wit

goede doel

Stichting Leergeld biedt kansen aan kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar om te kunnen deelnemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. Leergeld biedt deze kinderen daarmee een springplank, waardoor zij opbloeien, kennis en vaardigheden ontwikkelen en eigenwaarde krijgen.

tickets

De Goed Voor Elkaar Show is gegarandeerd een unieke ervaring. Een ticket kost Eur 75 per persoon of Eur 125 voor een VIP ticket.

Kun je niet op 8 april? Je kunt ook doneren op de ticketpagina.

prijzen

Er zijn geweldige prijzen te verdienen tijdens de Goed Voor Elkaar Show. Er is muziekbingo met tientallen prijzen, voor een kleine vergoeding doe je mee met het Rad van Fortuin, en doe mee met de veiling!

De volledige opbrengst van de ticketverkoop en de extra bijdragen op de avond zelf, gaan naar Stichting Leergeld.

Het Kruispunt is één van de markantste plekken in het centrum van Voorschoten

Locatie: Het Kruispunt, Schoolstraat 2 in Voorschoten

Datum & Tijd: Vrijdag 8 april om 19:30 uur

Veel dank aan onze sponsoren

Mede door onze sponsoren kunnen wij jullie een mooie avond brengen en Stichting Leergeld helpen! 

Waarom wil jij meedoen?

Koop nu je tickets voor De Goed Voor Elkaar Show 2022

Let op, je kunt max 10 kaarten per keer bestellen.

Voorwaarden

Frequently Asked Questions

Zeker, 75 euro is een behoorlijk bedrag. Tegelijkertijd zijn er tientallen prijzen te winnen, is alle drank inclusief, is er live muziek en nog veel meer. Bedenk dat de volledige opbrengst van de ticketverkoop en de extra bijdragen op de avond zelf naar Stichting Leergeld gaan.

Met beide tickets heb je een fantastische en volledige avond. Met een VIP ticket krijg je bij binnenkomst een flesje bubbels, een verrassing en is er de mogelijkheid om een factuur te ontvangen van je ticket(s).

Alleen VIP tickets kunnen gefactureerd worden. Voer bij je aankoop van je VIP ticket(s) de benodigde bedrijfsgegevens in bij de extra vragen. Je kunt hiermee zelf de factuur aanmaken. Volg de instructies in de bevestigingsmail.

Nee, er is geen dresscode. 

Ja, dat kan. Maar ons advies, voor de beste ervaring, is om uiterlijk een half uur na aanvang te arriveren.

Je krijgt je geld (minus 1,79 euro en transactiekosten) terug als het event wordt geannuleerd. Zie ook de voorwaarden. Als je zelf toch (onverwacht) niet kunt, dan kunnen de tickets niet geannuleerd worden. Wellicht kun je iemand anders blij maken met je ticket(s)!

De Ronde Tafel is een serviceclub voor mannen tussen 25 en 40 jaar. RT91 is opgericht in 1964 en bestaat op het ogenblik uit zo’n 15 actieve Tafelaars. Vriendschap en service verbindt ons. RT91 komt twee keer per maand samen voor leuke activiteiten. Meer weten? Neem contact op via contact@rt91.nl

Ladies’ Circle 32 Voorschoten bestaat uit 16 vrouwen. Service en vriendschap zijn de twee begrippen die ons verbinden. We organiseren met elkaar activiteiten met als doel lokale of nationale goede doelen te ondersteunen en onze vriendschap te bevorderen. Naast de maandelijkse vergaderingen met een gezamelijk hapje en drankje, regelen we verschillende gezellige activiteiten.

dgves-logo-wit