Je bekijkt nu 8 april de Goed Voor Elkaar Show voor Stichting Leergeld Voorschoten

8 april de Goed Voor Elkaar Show voor Stichting Leergeld Voorschoten

Op 8 april 2022 organiseren de Voorschotense Ronde Tafel en Ladies’ Circle De Goed Voor Elkaar Show. De opbrengst van dit evenement gaat naar Stichting Leergeld Voorschoten, die zich inzet voor kinderen uit gezinnen met een laag inkomen. Onder het motto “Iedereen kan meedoen” biedt Leergeld kinderen bijvoorbeeld een laptop, of een bijdrage voor een lidmaatschap van een sport- of culturele vereniging. Gewone kinderdingen, die lang niet voor ieder kind gewoon zijn.

De Goed Voor Elkaar Show belooft een spectaculaire avond te worden, in het sfeervolle Kruispunt (Schoolstraat 2). Er is livemuziek en entertainment, een muziekbingo en een veiling. Voor 75 euro (regulier ticket) of 125 euro (vip-ticket) ben je erbij; drankjes zijn inbegrepen, evenals een bingokaart waarmee je kans maakt op mooie prijzen. De opbrengst van de ticketverkoop en de extra bijdragen op de avond zelf, gaan naar Stichting Leergeld.

De opbrengst van de avond zal Stichting Leergeld besteden aan twee concrete doelen voor kinderen in Voorschoten: digitalisering en sport. Een laptop, tablet en/of smartphone is onmisbaar voor kinderen, zeker op de middelbare school. Niet alleen om in de les goed mee te kunnen komen, maar ook daarbuiten. Dat sociale aspect geldt, vanzelfsprekend, ook voor sportactiviteiten. Een lidmaatschap van een sportclub is van grote sociale waarde voor kinderen en jongeren, en bovendien ontzettend goed voor hun gezondheid.

Sponsoring in de vorm van geld of mooie prijzen is meer dan welkom!

bron: https://www.voorschotensekrant.nl/nieuws/algemeen/23724/8-april-de-goed-voor-elkaar-show-voor-stichting-leergeld-voorsc

Geef een reactie