Laatste tickets voor Varend Tafelen op 3 juni!

De vorige editie van Varend Tafelen was in 2018, daarom de hoogste tijd voor editie vier op 3 juni 2023. Ronde Tafel 91 Voorschoten-Leidschendam pakt groots uit voor deze editie! 

Wat is Varend Tafelen?

Varend Tafelen is culinair genieten met familie en vrienden bij verschillende horecalocaties bij of aan het Voorschotense deel van de Vliet. Gasten varen met (eigen) boten naar de verschillende eetgelegenheden langs de Vliet en bij iedere stop genieten ze van een hapje en een drankje.

Varend Tafelen in Voorschoten is gegarandeerd een unieke ervaring! Op 3 juni kun je meedoen vanaf Eur 100 per persoon. Je vaart met eigen of gehuurde boot, met een vriend of in de gemeenschappelijke boot. Voor ieder wat wils! En de opbrengst gaat naar het goede doel, win-win! Het evenement start om 16:00 en duurt tot ongeveer 22:00 uur. De beginlocatie is Warmenhoven Jachtwerf aan de Kniplaan 12-14. Er zijn nog enkele tickets beschikbaar! Voorkom teleurstelling en koop je tickets nu via www.rt91.nl/varendtafelen2023!

Naast genieten maak je ook een verschil voor jongeren

Naast het genieten van lekkere hapjes en drankjes is Varend Tafelen ook een actie gericht op de samenleving en om een stukje bij te dragen aan ons mooie dorp. De opbrengst gaat naar het goede doel Winterkolder: een evenement voor jongeren bij wie door kanker een arm- of been is afgezet. De Stichting Kinderoncologische Vakantiekampen organiseert sinds 1985 vakantiekampen en een familiedag voor kinderen met kanker. Een heel mooi doel dat wij als Ronde Tafel graag ondersteunen. Geniet zelf van Varend Tafelen én laat daarmee deze jongeren ook genieten!

Wie of wat is de organiserende partij de Ronde Tafel 91?

Ronde Tafel 91 Voorschoten-Leidschendam, is opgericht in 1964. ‘De laatste jaren zijn we volledig op Voorschoten gericht’ zegt Menno Taal, voorzitter. ‘De Tafel bestaat uit 18 mannen uit alle sectoren van het bedrijfsleven, hoofdzakelijk in de leeftijd van 30 tot 40 jaar. We zijn een gevarieerde groep die in dezelfde fase van het leven verkeren en vanuit vriendschap twee keer per maand samenkomen. Regelmatig nodigen wij een spreker uit over een maatschappelijk thema of die een presentatie geeft over een bepaalde bedrijfssector. Wat volgt is een energieke discussie en een boeiend gesprek over wat ons bezighoudt.’

Geef een reactie