Je bekijkt nu Persbericht Varend Tafelen 2018

Persbericht Varend Tafelen 2018

Voor het derde jaar op rij organiseert de Ronde Tafel Voorschoten-Leidschendam op 30 juni 2018 ‘Varend Tafelen’: culinair genieten met familie of vrienden bij verschillende Voorschotense horecalocaties. De deelnemers worden met boten verbonden aan verschillende eetgelegenheden langs de Vliet en op Vlietland. Bij iedere stop genieten de gasten van een hapje en een drankje. De opbrengst gaat naar Scouting Mauritsgroep en ‘inschrijven kan vanaf nu’, vertelt Bastiaan Krol van de Ronde Tafel.

Ronde Tafel 91 Voorschoten-Leidschendam, is opgericht in 1964. ‘De laatste jaren zijn we volledig op Voorschoten gericht’, zegt Bastiaan. ‘De Tafel bestaat uit 18 mannen uit alle sectoren van het bedrijfsleven, hoofdzakelijk in de leeftijd van 30 tot 40 jaar. We zijn een gevarieerde groep die in dezelfde fase van het leven verkeren en vanuit vriendschap twee keer per maand samenkomen. Regelmatig nodigen wij een spreker uit over een maatschappelijk thema of die een presentatie geeft over een bepaalde bedrijfssector. Wat volgt is een energieke discussie en een boeiend gesprek over wat ons bezighoudt.

Varend Tafelen is een actie die gericht is op de samenleving en om met een gezellig evenement een stukje bij te dragen aan ons mooie dorp. Scouting Maurits is er speciaal voor kinderen met een lichamelijke beperking. Maurits biedt dezelfde activiteiten als alle andere scoutinggroepen maar met meer begeleiding en soms net even iets anders. Er zijn twee leeftijdsgroep, de welpen en de scouts. De groepen komen twee keer per maand bij elkaar in het clubhuis in Voorschoten. ‘Dit jaar wil de Scouting graag op zomerkamp maar daar is geld voor nodig voor onder andere de tenten. Zo moeten de tentstokken worden vervangen en dat is een kostbaar verhaal. Het zou fantastisch zijn als we deze organisatie kunnen helpen het zomerkamp te realiseren maar dat is afhankelijk van sponsoren en deelnemers.’

Inschrijven kan via deze site.

Bron: Voorschotense Krant

Geef een reactie