Je bekijkt nu Ronde Tafel organiseert Disco in Wapen van Voorschoten

Ronde Tafel organiseert Disco in Wapen van Voorschoten

Zaterdag 12 april organiseren de Ronde Tafel Voorschoten-Leidschendam en het Wapen van Voorschoten een klassiek discofeest. Dit feest is in het leven geroepen door de Ronde Tafel met als doel een bedrag van ongeveer Euro 2500,- op te halen voor Stichting Autotocht Ouden van Dagen in Voorschoten.

Stichting Autotocht Ouden van Dagen organiseert al sinds 1930 een jaarlijkse autotocht waarbij Voorschotenaren met hun eigen auto ouderen vanaf 67 jaar meenemen voor een heerlijk dagje uit via een mooie route, een tussenstop met  bingo en ter afsluiting een diner met muziek in Voorschoten. De ouderen kunnen gratis deelnemen aan de autotocht en kijken hier elk jaar naar uit.

Voor de totstandkoming zijn echter sponsors nodig en het discofeest in het Wapen geïnitieerd door de Ronde Tafel in Voorschoten zal de opbrengst van de kaartverkoop beschikbaar stellen. Dit is de tweede keer dat de Ronde Tafel een dergelijk feest organiseert; de eerste editie in 2013 was een groot succes met een mooie opbrengst. De tafel heeft inmiddels een lange traditie van benefiet evenementen ten bate van de lokale gemeenschap. Zo zijn in de afgelopen jaren de Bibliotheek Voorschoten, Bouwdorp Voorschoten, Stichting Jansland en kasteel Duivenvoorde financieel ondersteund.

Het Disco feest op 12 april is toegankelijk voor iedereen vanaf 25 jaar die in het bezit is van een geldige toegangskaart.

Geef een reactie